Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Notícies
  • L´Arboç commemora el Dia Internacional de la Dona Treballadora amb tallers, xerrades i exposicions durant tres dies
Notícia

L´Arboç commemora el Dia Internacional de la Dona Treballadora amb tallers, xerrades i exposicions durant tres dies

l'Arboç 
El 5, 7 i 8 de març, l´Arboç celebra el Dia Internacional de la Dona Treballadora. Els actes han estat organitzats per la Regidoria de Serveis Socials i Família de l´Ajuntament de l´Arboç i l´Associació de Dones Arbocenques, i contemplen tallers, xerrades i exposicions. Per participar, cal inscriure´s a la Casa de Cultura.

Els dies 5, 7 i 8 de març, l´Arboç celebra el Dia Internacional de la Dona Treballadora. Els actes han estat organitzats per la Regidoria de Serveis Socials i Família de l´Ajuntament i l’Associació de Dones Arbocenques, i contemplen tallers, xerrades i exposicions.

Sota el títol “Sóc maca perquè m´estimo”, el programa proposa una sèrie d´activitats dedicades principalment a incentivar la relació entre les dones del municipi.

Els actes van començar el 5 de març amb la inauguració de l´exposició “Racó de la Dona”, ubicada a la Biblioteca Municipal, i que es podrà veure aquests dies. Demà dimecres 7 de març, tindrà lloc a l´Auditori Municipal de Can Rossell, una xerrada sobre la violència de gènere. Dijous, 8 de març i Dia de la Dona Treballadora, es realitzaran tot un seguit d´actes a partir de les 7 de la tarda amb una gimcana per equips, un taller de maquillatge, un d´estilisme, un de nutrició i una sessió de tupersex. Seguidament, es procedirà a la lectura d´un manifest a càrrec de l’Associació de Dones Arbocenques. La jornada finalitzarà amb un bon àpat per a totes els assistents i un ball amb Rufino.

Aquelles persones interessades en participar en els tallers i activitats del dia 8 de març encara poden inscriure’s a la Casa de Cultura de Can Rossell.

El preu de la inscripció és de 3 euros.