Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Notícies
  • 260 alumnes d´escoles del Baix Penedès visiten el Museu de Punta al Coixí
Notícia

260 alumnes d´escoles del Baix Penedès visiten el Museu de Punta al Coixí

l'Arboç 
Durant els mesos de març i abril, un total de 260 alumnes de 2n d´ESO procedents de Centres d´Educació Infantil i Primària de tota la comarca del Baix Penedès, visitaran l´Escola de Puntaires i el Museu de Puntes al Coixí de l´Arboç

Durant els mesos de març i abril, un total de 260 alumnes de 2n d’ESO procedents de Centres d’Educació Infantil i Primària de tota la comarca del Baix Penedès, visitaran l’Escola de Puntaires i el Museu de Puntes al Coixí de l’Arboç.

Aquestes visites escolars s’emmarquen en el programa d’excursions que anualment du a terme el Centre de Recursos Pedagògics del Baix Penedès. Des del primer moment, la Fundació Privada Museu de Puntes al Coixí s’ha bolcat en donar tot el seu suport a aquest programa que acosta les puntes al coixí als més joves.

Les diferents escoles participants en aquesta activitat han realitzat les visites els dimarts i dijous i tots els alumnes han tingut la oportunitat d’admirar els treballs de punta al coixí presents al museu, i veure en viu com es confecciona una d’aquestes peces a l’Escola de Puntaires de l’Arboç.