Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Notícies
  • La desfilada de moda dels alumnes de batxillerat de l´IES de l´Arboç arriba a la seva vintena edició
Notícia

La desfilada de moda dels alumnes de batxillerat de l´IES de l´Arboç arriba a la seva vintena edició

l'Arboç 
El passat divendres 13 d´abril, l´alumnat de primer de batxillerat de l´Institut de l´Arboç va organitzar una nova desfilada de modes que es fa al pati central del centre educatiu per tal de recaptar diners que ajudin a sufragar el cost del seu viatge d´estudis

El passat divendres 13 d’abril, l’alumnat de primer de batxillerat de l’Institut de l’Arboç va organitzar una nova desfilada de modes que es fa al pati central del centre educatiu per tal de recaptar diners que ajudin a sufragar el cost del seu viatge d’estudis.

En aquesta edició, que és la vintena, els gairebé 600 espectadors van poder gaudir de l’exhibició de diferents peces de vestir, aportades per les botigues de la zona, sense la contribució desinteressada de les quals la celebració d’aquest espectacle no hagués estat possible.

També hi van intervenir moltes perruqueres i maquilladores que van ajudar al lluïment dels i de les models amateurs. Cal destacar la col•laboració dels ajuntaments de l’Arboç i Banyeres, de l’Elenc Artístic Arbocenc, que es va encarregar de la il•luminació, de Sonoritzacions Nivell Alt i de molts altres grups i associacions del municipi i la comarca.

Igualment, la col•laboració del professorat i de les famílies va permetre que els joves models i els grups convidats oferissin una entretinguda vetllada durant més de dues hores.