Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Notícies
  • L´arbocenca Mireia Trejo, guardonada com a millor estudiant en llengua anglesa
Notícia

L´arbocenca Mireia Trejo, guardonada com a millor estudiant en llengua anglesa

l'Arboç 
El passat divendres 13 d´abril, es van lliurar a Tarragona els premis als dos millors estudiants de secundària en Llengua Anglesa

El passat divendres 13 d’abril, es van lliurar a Tarragona els premis als dos millors estudiants de secundària en Llengua Anglesa, atorgats conjuntament per la Universitat Rovira i Virgili i l’editorial MacMillan.

El primer premi va ser per a l’alumna Mireia Trejo, de l’Institut de l’Arboç, i el segon va recaure en l’alumne Lluís Bages, de l´Institut Joan Guinjoan de Riudoms.

Ambdós estudiants van rebre una aportació econòmica significativa i un lot de llibres en anglès per tal que segueixin perfeccionant el seu aprenentatge de la llengua anglesa.

Al lliurament de premis van assistir els guardonats, acompanyats de membres de les seves famílies i d’una representació dels instituts respectius. A l´acte també hi van ser presents el Sr. Joaquín Romero, director del Departament de Filologia Anglesa de la URV, i una representant de l´editorial MacMillan.

En acabar el lliurament, la professora Montserrat Ginés, de la Secció d´Anglès del Departament de Projectes d´Enginyeria de la Universitat Politècnica de Catalunya, va pronunciar una conferència en anglès sobre la importància d’aquesta llengua a l’actualitat, si més no pels canvis que internet està introduint en els sistemes de comunicació globals i tecnològics.