Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Notícies
  • L´Arboç acull la I Trobada de Plaques de Cava del municipi
Notícia

L´Arboç acull la I Trobada de Plaques de Cava del municipi

l'Arboç 
El passat diumenge 20 de maig durant tot el matí va tenir lloc al local Arbosense de l´Arboç la "I Trobada de Plaques de cava"

El passat diumenge 20 de maig durant tot el matí va tenir lloc al local Arbosense de l’Arboç la “I Trobada de Plaques de cava”. Aquest acte, organitzat per l’Associació de Col·leccionistes de Plaques de Cava de Catalunya, va comptar amb la promoció i col·laboració de l’Ajuntament de l’Arboç i va tenir una càlida acceptació per part del públic que va apropar-se des de molts racons de Catalunya.

Segons paraules del regidor de Turisme de l’Ajuntament de l’Arboç, Alfons Ribas i Pérez, “Trobades com aquesta demostren que l’Arboç té una bona salut comercial i firal. Som un bon aparador i volem continuar treballant en potenciar i incentivar el teixit econòmic del nostre municipi”. De fet, en les properes setmanes es tancarà l’acord per organitzar l’any 2013 la segona trobada de plaques de cava i posicionar l’Arboç com una de les cites ineludibles dels amants d’aquest tipus de col·leccionisme.