Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Notícies
  • Èxit de participació de la I Fira Modernista de l´Arboç
Notícia

Èxit de participació de la I Fira Modernista de l´Arboç

l'Arboç 
La I Fira Modernista de l´Arboç, celebrada els passats 16 i 17 de juny, tanca amb 5.000 visitants, 40 parades tematizades i un cost cero per a l´Ajuntament de la vila

La I Fira Modernista de l’Arboç, celebrada els passats 16 i 17 de juny, tanca amb 5.000 visitants, 40 parades tematizades i un cost cero per a l’Ajuntament de la vila.

El passat 16 i 17 de juny, l’Arboç rememorava el seu passat més daurat, recordant i ambientant l’època modernista. La I Fira Modernista de l’Arboç va omplir tot el carrer Major amb actuacions teatrals de finals del segle XIX, visites pel patrimoni de la vila i tallers infantils. En total, uns 5.000 visitants van poder gaudir d’aquesta iniciativa sorgida de l’Ajuntament i que s’ha pogut realitzar sense inversió municipal.

Entre els actes més exitosos van situar-se les visites guiades gratuïtes pel patrimoni modernista del municipi, de les que van gaudir més de 120 persones. Igualment, el Concert de la Coral Ressò, realitzat a la Giralda de l’Arboç i que comptava amb visita al recinte del monument, va experimentar un ple absolut i els tallers i accions teatrals van concentrar un gran número de persones durant tot el cap de setmana. “Valorem aquesta fira d’una manera molt positiva. Amb diferents acords i utilitzat la imaginació hem creat ambient, recordat el nostre passat i posat en marxa un esdeveniment que esperem que continuï per molts anys”, comentava l’Alcalde de l’Arboç, Joan Sans.

Per la seva part, el Regidor de Turisme i Promoció Econòmica, Alfons Ribas, afegia que per aconseguir “una fira que no suposi un esforç econòmic” han “utilitzat el mateix sistema que per la Fira de Santa Llúcia, que consisteix en ser conscients que l’Arboç ha d’avançar però amb responsabilitat, sense oblidar la situació econòmica del municipi i treballant per aconseguir els acords més avantatjosos per la vila”. Recordem que la passada Fira de les Puntes al Coixí també va poder realitzar-se sense cap cost pel consistori