Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Notícies
  • L´ARBOÇ MOSTRA ELS SEUS ENCANTS TURÍSTICS A TRAVÉS DE LA NOVA RUTA MODERNISTA
Notícia

L´ARBOÇ MOSTRA ELS SEUS ENCANTS TURÍSTICS A TRAVÉS DE LA NOVA RUTA MODERNISTA

l'Arboç 
L´Arboç inaugura una nova ruta turística, "L´Arboç Modernista", la qual ofereix al visitant la possibilitat de conèixer tots els racons històrics de la vila.

L’Arboç inaugura una nova ruta turística, “L’Arboç Modernista”, la qual ofereix al visitant la possibilitat de conèixer tots els racons històrics de la vila. El paquet turístic està dissenyat per a grups i es pot adquirir des de la setmana passada en més de 100 agències de viatges.

La Giralda, el Museu de Puntes al Coixí, la Cooperativa Agrícola, el Museu El Cau del Tauró i gairebé una dotzena d’indrets del nucli antic són alguns dels punts que es poden visitar al llarg de la ruta “L’Arboç Modernista”. A més, aquesta inclou l’opció de dinar en un restaurant local i degustar els plats típicament arbocencs.

L’objectiu d’aquesta iniciativa és, segons l’Alcalde de l’Arboç, Joan Sans, “reactivar l’economia del municipi i mostrar el seu gran patrimoni històric i cultural”. De fet, el producte reuneix ambdós elements, ja que, Sans afirma: “Si vénen turistes, els nostres comerços i botigues veuran incrementada la seva activitat econòmica i, alhora, a través de la ruta, podrem mostrar tot el patrimoni de què disposem, que, de ben segur, situarà l’Arboç en el mapa turístic de la Costa Daurada”.

Així mateix, el Regidor de Turisme, Alfons Ribas, afegeix que l’Arboç “compta amb un gran potencial arquitectònic, cultural i artístic, que, fins ara, no s’havia explotat ni explicat al visitant”. En aquest sentit, assegura que “hi ha molta gent que arriba a la vila gairebé per casualitat i que en queda meravellada”, de manera que “des de l’Ajuntament s’ha posat fil a l’agulla i, juntament amb diferents agents socials, culturals i econòmics, s’ha posat en marxa una nova ruta turística per la vila, amb la qual es pretén catapultar l’Arboç més enllà de les seves fronteres”.

La ruta turística “L’Arboç Modernista” es gestiona a través de l’agència de viatges local, El Rasclet.