Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Notícies
  • Obertes les inscripcions per participar a la rua de Carnaval 2013 de l´Arboç
Notícia

Obertes les inscripcions per participar a la rua de Carnaval 2013 de l´Arboç

l'Arboç 
Els grups i entitats interessades ja es poden inscriure a les oficines del PIJ de Can Rossell abans del 25 de gener.

El primer pas per apuntar-se, és el de formalitzar la inscripció al PIJ “Can Rossell”de la Casa de Cultura, de dilluns a divendres de 10 a 12.30h, abans del dia 25 de gener de 2013, o fins esgotar el límit establert. El PIJ es troba al Carrer Major 37 baixos.

Les inscripcions es podran formalitzar també mitjançant fax al 977 670 621 i a l´e-mail pij@arbocenc.cat, i seran admeses sempre i quan estiguin degudament complimentades, signades i aportin la còpia del DNI de la persona responsable.

Aquest any s’estableix un nombre limitat de 25 carrosses i 15 comparses, les quals seran subvencionades. Quan s’arribi al límit establert d’inscripcions amb dret a subvenció, podran participar a la rua però sense cap opció a ajut.

Els grups han d’estar formats per un mínim de 15 persones i les carrosses han de constar d’una plataforma arrossegada per un tractor o un altre vehicle i disposar de música. Les mides màximes per poder circular seran: 4 m d’alçada, 2,5 m d’amplada i 7 metres de llargada.

Poden consultar més detalls de les normatives al document de les Bases de Participació Carnaval 2013 que els adjuntem més abaix en aquesta mateixa notícia.

BASES DE CARNAVAL 2013 (PDF)