Ajuntament de l'Arboç

Notícia

L´ARBOÇ COMMEMORA EL DIA DE LA DONA

l'Arboç 
La Regidoria de Serveis Socials i Sanitat de l´Ajuntament de l´Arboç i l´Associació de Dones Arbocenques, en un esforç conjunt sense precedents, organitzen tot un seguit d´actes la setmana del 4 al 8 de març per a commemorar el Dia Internacional de la Dona 2013. Sota el lema "Fortalesa, intel-ligència, lluita, victòria, tendresa i perseverança.

Peu de foto: Conferència “Com pots millorar l’autoestima?” (Autor: R. Piñol)

La regidoria de Serveis Socials i Sanitat de l’Ajuntament de l’Arboç i l’Associació de Dones Arbocenques, en un esforç conjunt sense precedents, organitzen tot un seguit d’actes la setmana del 4 al 8 de març per a commemorar el Dia Internacional de la Dona 2013. Sota el lema “Fortalesa, intel·ligència, lluita, victòria, tendresa i perseverança. Totes s’escriuen en femení” s’articula tota una proposta d’actes commemoratius amb l’objectiu d’aplegar el màxim nombre de dones de l’Arboç i rodalies.

Dilluns 4 de març, a l’auditori municipal, la psicòloga arbocenca Maica Guzmán, pronunciarà una conferència amb el títol “Com pots millorar l’autoestima?”.

Dimecres 6 de març, a l’auditori municipal, representants del cos de Mossos d’Esquadra, pronunciaran una conferència sobre la violència de gènere.

Dijous 7 de març es realitzarà una demostració gastronòmica sobre decoració de galetes al local arbosense a càrrec de la Sra. Mònica Bogdan Lacatus.

Divendres 8 de març, dia Internacional de la Dona, es concentraran el gruix dels actes commemoratius. A partir de les 7 de la tarda, davant de la Casa de Cultura es realitzarà una gimcana popular, on les dones dividides en grups hauran de cercar les lletres que formen el lema “Fortalesa, intel·ligència, lluita, victòria, tendresa i perseverança. Totes s’escriuen en femení” que restaran amagades en diferents edificis municipals. Tot seguit, al poliesportiu municipal, es procedirà a la lectura el manifest i a continuació les assistents soparan i, per concloure la festa, hi haurà un actuació de monologuistes i es realitzarà un ball a càrrec d’un conegut artista local.

Per apuntar-se als actes de divendres 8 de març cal adreçar-se fins el proper 6 de març al Punt d’Informació Juvenil, situat al carrer Major 37 de l’Arboç, i abonar la quantitat de 3 euros.