Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Notícies
  • El teatre d´época al carrer protagonista de la II Fira Modernista del Penedès
Notícia

El teatre d´época al carrer protagonista de la II Fira Modernista del Penedès

l'Arboç 
Ja han començat el preparatius de la segona edició de la Fira Modernista del Penedès, que tindrà lloc al centre històric de l´Arboç els propers 25 i 26 de maig

Ja han començat el preparatius de la segona edició de la Fira Modernista del Penedès, que tindrà lloc al centre històric de l’Arboç els propers 25 i 26 de maig.

Enguany la fira presenta importants novetats. Durant tot el cap de setmana els carrers arbocencs acolliran una Marató de Teatre d’Època al Carrer. Fins a cinc companyies representaran diferents propostes ambientades en l’època modernista en els escenaris ubicats a la plaça Major i a la rambla Gener, o bé de manera itinerant pel recinte firal.

Segons paraules del propi regidor de Turisme i Promoció Econòmica, Sr. Alfons Ribas, << ...apostem per una fira modernista del Penedès molt més propera amb el públic. La Marató de Teatre d’Època al Carrer farà la fira molt més interactiva i participativa... >>

Una altra de les novetats és el vessant solidari que pren la fira modernista, a través d’una subhasta solidaria es recaptaran fons per a l’ONG “Mans per l’acció solidaria”, entre els lots a subhastar destaca un quadre del reconegut artista arbocenc Sr. Joan Tuset.

Per primer cop en molts anys es podrà visitar el Palau Gener i Batet. En el transcurs de la Fira es realitzaran dues visites guiades gratuïtes. Ben aviat estarà disponible a internet el programa de la fira.

El municipi de L’Arboç ha estat pioner en capitalitzar el seu ric patrimoni arquitectònic, únic al Penedès, i generar propostes innovadores que li atorguen un gran prestigi territorial i cultural.