Ajuntament de l'Arboç

Notícia

Jornada "L´Arboç Emprenedor"

l'Arboç 
L´Ajuntament de l´Arboç organitza, el proper dissabte 5 d´octubre, la jornada tècnica "L´Arboç Emprenedor", que orientarà, donarà detalls i posarà en contacte als interessats en obrir un negoci a l´Arboç i, es realitzarà també un itinerari guiat pels locals buits del municipi adherits a aquest projecte.

Totes aquelles persones amb iniciativa i il·lusió que estan pensant en obrir un negoci a l’Arboç estan d’enhorabona. L’Ajuntament de l’Arboç organitza, el proper dissabte 5 d’octubre, la jornada tècnica “L’Arboç Emprenedor”, que orientarà, donarà detalls i posarà en contacte als interessats en obrir un negoci a l’Arboç i, es realitzarà també un itinerari guiat pels locals buits del municipi adherits a aquest projecte.

Per a informació i inscripcions cal adreçar-se, abans del 3 d’octubre, a l’Oficina del Nucli Antic de l’Ajuntament de l’Arboç, ubicada al carrer Major 37 1r pis de l’Arboç, o bé trucar al 977 167 179 o enviar un correu electrònic al serveiocupacio@arbocenc.cat.

El projecte “L’Arboç Emprenedor” ha estat creat per la Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de l’Arboç, amb el suport del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya i amb el cofinançament del Fons Social Europeu. “L’Arboç Emprenedor” té com a objectiu general el de fomentar l’autoocupació entre el col·lectiu de persones amb esperit emprenedor disposades a posar en marxa un negoci al municipi de l’Arboç. Per assolir aquest objectiu s’ha activat un pla d’acció estructurat en dues línies d’actuació principals dirigides, en primer lloc, a donar suport als futurs/es emprenedors/es que decideixin iniciar la seva aventura emprenedora dins del municipi de l’Arboç, i, en segon lloc, a dinamitzar el locals buits del municipi.