Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Notícies
  • Donació a la Regidoria de Serveis Socials de l´Ajuntament de l´Arboç
Notícia

Donació a la Regidoria de Serveis Socials de l´Ajuntament de l´Arboç

l'Arboç 
El passat 19 de setembre la Regidoria de Serveis Socials de l´Ajuntament de l´Arboç va rebre una donació de 129 euros corresponent a la meitat de la recaptació de l´activitat de Reiki que es va desenvolupar durant tot el curs 2012-2013 als locals de la Casa de Cultura de l´Arboç

Foto: Les Sres. Júlia i Juani amb la regidora Sra. Montse Pérez i la treballadora social Sra. Yolanda Amaya en el moment de la donació.

El passat 19 de setembre la Regidoria de Serveis Socials de l’Ajuntament de l’Arboç va rebre una donació de 129 euros corresponent a la meitat de la recaptació de l’activitat de Reiki que es va desenvolupar durant tot el curs 2012-2013 als locals de la Casa de Cultura de l’Arboç. L’altre meitat de la recaptació s’ha destinat a la Fundació Campaner.

La Júlia i la Juani, les dues persones que desenvolupen aquesta activitat de sanació van fer lliurament d’aquesta quantitat a la Sra. Montserrat Pérez, regidora de Serveis Socials de l’Ajuntament de l’Arboç, i a la Sra. Yolanda Amaya, treballadora social municipal.

L’Ajuntament de l’Arboç agraeix aquesta donació i recorda a tothom que per poder gaudir d’aquesta activitat les persones interessades es podem adreçar a la Casa de Cultura el dilluns de 6 a 8 de la tarda, o bé trucar als següents telèfons de contacte 977 670 330 (Júlia) o 659 416 480 (Juani)