Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Notícies
  • L’Arbocenc Jaume Albornà guardonat amb el prestigiós Premi DOW 2014
Notícia

L’Arbocenc Jaume Albornà guardonat amb el prestigiós Premi DOW 2014

l'Arboç 
El passat dimecres 2 d’abril va tenir lloc a les instal·lacions del polígon sud de Dow Chemical a Tarragona l’acte de lliurament de la 36a edició del Premi Dow 2014, on l’arbocenc Jaume Albornà i Montserrat va ser distingit com a guanyador

Foto: Jaume Albornà rebent el premi Dow 2014 de mans de conseller Felip Puig i del president de Dow Anton Valero (Font: Dow Chemical Tarragona)

El passat dimecres 2 d’abril va tenir lloc a les instal·lacions del polígon sud de Dow Chemical a Tarragona l’acte de lliurament de la 36a edició del Premi Dow 2014, on l’arbocenc Jaume Albornà i Montserrat va ser distingit com a guanyador, rebent el guardó de mans del Conseller d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, Il·lm. Sr. Felip Puig, i del director de Dow Chemical Ibèrica, Sr. Anton Valero. A més de rebre una placa commemorativa, aquesta distinció permet a Jaume Albornà accedir una oferta laboral en una posició estructural relacionada amb l’enginyeria química dins del marc geogràfic de Dow EMEA (Europa, Orient Mitjà i Àfrica),

Fruit de la col·laboració de Dow i l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Química, el Premi Dow neix l’any 1978. Valora els mèrits acadèmics i humans així com els projectes professionals i d’investigació dels alumnes que acaben els estudis superiors d’Enginyeria Química a la Universitat Rovira i Virgili.

Tal i com ha explicat el guanyador Jaume Albornà “és el dia més feliç de la meva vida professional, des que vaig iniciar el mestratge de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Química vaig tenir clar que volia guanyar el Premi Dow, i m’he preparat a consciència”, ha afirmat en un discurs en què també ha mostrat el seu agraïment als companys, professors i, especialment, a la seva família. A més, ha apuntat que “el repte més engrescador comença avui, intentaré fer ús del Premi Dow de manera que pugui contribuir al reconeixement de la professió d’enginyer químic”.

En finalitzar les seves paraules, el guanyador del Premi Dow 2014 Jaume Albornà va rebre la càlida ovació dels nombrosos assistents que omplien l’auditori de l’edifici J de Dow Chemical.