Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Notícies
  • Matí de portes obertes A l’Escola Bressol Municipal Minyons
Notícia

Matí de portes obertes A l’Escola Bressol Municipal Minyons

l'Arboç 
L’Escola Bressol Municipal “Minyons” de l’Arboç organitza el demà dissabte 26 d’abril, de les 10 fins les 13 h, una jornada de portes obertes adreçada a tothom, especialment a tots els pares que tinguin fills en edat preescolar

L’Escola Bressol Municipal “Minyons” de l’Arboç organitza el proper dissabte 26 d’abril, de les 10 fins les 13h, una jornada de portes obertes adreçada a tothom, especialment a tots els pares que tinguin fills en edat preescolar.

A l’escola bressol els infants tenen l’oportunitat de jugar i relacionar-se amb altres infants, de gaudir d’espais i materials especialment pensats i organitzats per a facilitar l’activitat i les relacions, de participar en propostes educatives d’ensenyament i aprenentatge, que afavoreixen els seu desenvolupament i les seves capacitats.

La llar d’infants Minyons té la metodologia, les estratègies i procediments necessaris per afavorir les relacions entre les seus protagonistes: infants, mestres i famílies, és oberta i participativa, convida al diàleg i a la familiaritat, per tal que tothom tingui la possibilitat d’implicar-s’hi i expressar-se lliurement, tot vetllant perquè els infants puguin gaudir i interactuar amb l’entorn.

El personal educatiu de l’escola bressol Minyons, mestres i tècniques especialistes en educació infantil, té la formació i experiència necessària per afavorir el desenvolupament harmònic dels nens i les nenes.

Els horaris són de matí o matí i tarda. S’ofereix la possibilitat de menjador i ampliació d’horari: una hora al matí i una al migdia.

Veniu amb els vostres fills, visiteu-nos i informeu-vos, sereu atesos per les educadores de l’escola bressol.

Us hi esperem!