Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Notícies
  • L´Arboç presenta la III Fira Modernista del Penedès
Notícia

L´Arboç presenta la III Fira Modernista del Penedès

l'Arboç 
L´Arboç, capital del modernisme i del teatre d´època.

Foto: Marató de Teatre d´època al Carrer (Autor: G. Vila).



El cap de setmana del 31 de maig i 1 de juny l´Arboç es vestirà de gala per acollir la tercera edició de la Fira Modernista del Penedès, que arriba carregada d´importants novetats i que omplirà d´ambient modernista el carrer Major, la plaça de la Vila i la Rambla Gener de l´Arboç.

Per primer cop en molts anys es podrà visitar el magnífic Castell de Bell-Esguard, excel-lent mostra del modernisme bastit per l´arquitecte Joan Baptista Pons i Trabal a finals del segle XIX. S´hi han programat dues visites guiades gratuïtes que s´espera siguin molt concorregudes.

Dissabte al vespre s´ha programat una Vetllada de Cinema Mut amb acompanyament de piano en viu, a càrrec del prestigiós compositor Carles Robert. Com a final de festa s´ha programat diumenge al vespre un espectacular Ball Vuitcentista, on actors i figurants animaran als assistents a participar-hi ballant a l´estil de l´època.

L´Auditori Municipal acollirà una gran Exposició de Vestits d´època, i des de l´Oficina de Turisme s´organitzarà una Gimcana on es convidarà a tothom a identificar detalls del modernisme presents en alguns dels edificis més rellevants de la vila.

Després del gran èxit obtingut l´any passat l´organització obsequiarà als assistents amb la Marató de Teatre d´època al Carrer, on cinc companyies de teatre presentaran les seves propostes ambientades en escenes de la vida quotidiana de principis de segle XX

Mercat d´època modernista, tallers infantils, racó d´art modernista, puntaires vestides d´època i molts més actes acaben de donar forma a l´excepcional programa de la III Fira Modernista del Penedès.

Tal com explica l´alcalde de l´Arboç, Sr. Joan Sans <<...la Fira Modernista del Penedès creix i es fa gran. Som conscients que aquesta fira és un aparador per l´Arboç, i és la nostra responsabilitat generar l´excel-lència que, com a destinació turística, la nostra vila es mereix...>>.

Totes les novetats i informació detallada sobre la III Fira Modernista del Penedès poden consultar-se a través del facebook al perfil de "L´Arboç Turístic".

Podeu consultar el programa de la III Fira Modernista del Penedès fent click aquí