Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Notícies
  • Concert de fi de curs de l’escola de música tradicional
Notícia

Concert de fi de curs de l’escola de música tradicional

l'Arboç 
El proper diumenge 8 de juny a les 7 de la tarda, a la plaça de la Puntaire de l’Arboç, tindrà lloc el concert de final de curs de l’Escola Municipal de Música Tradicional del Penedès de l’Arboç.

Foto: Logo oficial de l’Escola de Música Tradiocional del Penedès (Aj. Arboç)

El proper diumenge 8 de juny a les 7 de la tarda, a la plaça de la Puntaire de l’Arboç, tindrà lloc el concert de fi de curs de l’Escola Municipal de Música Tradicional del Penedès de l’Arboç. Un acte on els alumnes son els protagonistes i poden tocar les peces apreses durant el curs.

L’Escola Municipal de Música Tradicional del Penedès, és una entitat gestionada per l’Ajuntament de l’Arboç que té la seva seu al carrer Nord s/n, en un edifici de nova planta especialment concebut per acollir-la. Tenint en compte que la “Festa Major de l’Arboç i les seves músiques” van ser declarades Festa Patrimonial d’Interès Nacional per la Generalitat de Catalunya l’any 2009, és una prioritat per l’Ajuntament de l’Arboç la conservació i perpetuació del llegat de la música tradicional. És per això que es dediquen molts esforços a la gestió i millora de la qualitat de l’ensenyament de la música tradicional a l’Arboç.

Aquests dies també s’ha obert el termini per a les inscripcions per al curs 14-15, que conclourà el proper 13 de juny. Hom pot obtenir informació general i de les condicions de matriculació per al proper curs a l’Escola Municipal de Música Tradicional del Penedès a l’Arboç a través del correu electrònic escolamusicatradicional@gmail.com, o bé al blog http://escolamusicatradicionalpenedes.blog.cat