Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Notícies
  • Lluïment dels Minyons de l’Arboç en la seva XIIa Diada
Notícia

Lluïment dels Minyons de l’Arboç en la seva XIIa Diada

l'Arboç 
La històrica plaça de la Vila de l’Arboç va acollir, el passat dissabte 14 de juny a les sis de la tarda, la dotzena edició de la Diada dels Minyons de l’Arboç.

Foto: 7 de 7 XIIa. Diada dels Minyons de l’Arboç (Autor: E. Kemperman)

La històrica plaça de la Vila de l’Arboç va acollir, el passat dissabte 14 de juny a les sis de la tarda, la dotzena edició de la Diada dels Minyons de l’Arboç, en la qual, a part dels amfitrions van participar-hi els Bordegassos de Vilanova, Castellers de Vilafranca i Colla Vella dels Xiquets de Valls.

La Colla Vella dels Xiquets de Valls i els Castellers de Vilafranca van oferir castells de nou, completant els verds la primera tripleta màgica de la temporada. Per la seva banda, els Bordegassos de Vilanova i els Minyons van obsequiar al nombrós públic assistent amb una treballada gamma de castells de set.

Els Minyons de l’Arboç van iniciar la seva actuació amb un segur tres de set, en segona ronda els amfitrions van sorprendre tothom amb l’espectacular set de set, el primer de la temporada, descarregat amb solvència. Els Minyons van tancar la seva actuació amb un quatre de set, i van oferir dos pilars de quatre a la ronda de pilars.

Com a cloenda de la Diada es va oferir un petit refrigeri a tots els assistents.

Tots els actes d’aquesta XIIa Diada han estat organitzats pels Minyons de l’Arboç amb la col•laboració de l’Ajuntament de l’Arboç.



RESUM

XIIa. Diada dels Minyons de l’Arboç.14 de juny de 2014.

Plaça de la Vila a les 6 de la tarda

Castellers de Vilafranca: 3d9f, 4d9f, 4d8a, p7

Minyons de l’Arboç: 3d7, 7d7, 4d7, 2p4

Bordegassos de Vilanova: 5d7, 4d7a, 4d7, vano de 5

Colla Vella dels Xiquets de Valls: 3d9f, 4d9f, 4d8a, p6