Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Notícies
  • L’Ajuntament de l’Arboç crea 8 llocs de treball en la nova campanya informativa de recollida selectiva
Notícia

L’Ajuntament de l’Arboç crea 8 llocs de treball en la nova campanya informativa de recollida selectiva

l'Arboç 
L’Ajuntament de l’Arboç ha iniciat aquest mes de juliol una nova campanya informativa del sistema de recollida selectiva Porta a Porta.

L’Ajuntament de l’Arboç ha iniciat aquest mes de juliol una nova campanya informativa del sistema de recollida selectiva Porta a Porta. Sota el lema “Millorem més la recollida selectiva”, la nova campanya pretén incidir en la millora de la recollida de la fracció orgànica, tant pel que fa a la qualitat, com pel que fa a la quantitat.

La nova campanya es perllongarà fins el proper mes d’octubre, i per dur-la a terme l’Ajuntament de l’Arboç ha contractat, a través de l’empresa Elane SA, un total de 8 educadors ambientals que realitzaran a peu de carrer i veí per veí la tasca informativa, atenent els dubtes que la ciutadania els expressi. Hom pot distingir els nous educadors ambientals per la seva camiseta groga i la seva placa identificadora.

Aquesta campanya està finançada per l’Agència Catalana de Residus amb la col·laboració de la Regidoria de Serveis Urbans de l’Ajuntament de l’Arboç.