Ajuntament de l'Arboç

Notícia

FESTA MAJOR 2014

l'Arboç 

FESTA MAJOR DEL 22 AL 27 D´AGOST

 

UNA DE LES MÉS TÍPIQUES DE CATALUNYA

Un any més, ens preparem per celebrar la nostra Festa Major. Són uns dies lúdics i festius, en què ens agrada divertirnos i compartir-ho amb les nostres famílies, veïns i amics.

 

Enguany, la nostra Festa Major us oferirà un bon grapat de sorpreses en un programa d´actes variat i per a totes les edats. Des de l´Ajuntament, us convidem a gaudir d´aquests dies, on tradició i modernitat es combinaran per proporcionar a tots els arbocencs unes jornades inoblidables carregades d´intensitat i grans moments.

 

En aquests dies, la cuina pren importància a les nostres llars, ja que guarnim les nostres taules per oferir els millors plats als nostres familiars i amics, com per exemple els canalons i la vedella. En reconeixement a les persones que dediquen hores a aquesta tasca, enguany, tenim el plaer de comptar com a pregonera amb la Sra. Roser Torras i Morató, empresària gastronòmica arbocenca,recentment nomenada Presidenta de l´Acadèmia d´Espanya i Portugal de The World´s 50 Best Restaurants.

 

Enguany, també celebrarem el 30è aniversari de les rèpliques dels Gegants Chabran i Llúcia, la 30a edició del ja tradicional Concert de música clàssica, el 20è aniversari del Campionat de Petanca dels jubilats, i, com a anècdota, aquest any, el dissenyador arbocenc Joan Cruanyes i Ràfols realitzarà la 25ena edició del programa d´actes.

 

Una especial menció també pel Pare Jesús Sans i Compte, arbocenc que aquest any ha complert 30 anys d´Ordenació Sacerdotal, i que tots els anys comparteix la nostra Festa Major amb fort sentiment de pertinença. Tindrem l´honor que presideixi l´Eucaristia a la Missa Solemne en honor a Sant Julià.

 

Dins el programa, cal destacar novament el Castell de Focs, l´exhibició castellera, La Carretillada i les típiques cercaviles de les nostres entitats folklòriques, així com totes les altres activitats lúdiques que fan encara amb més força que la nostra Festa Major sigui una de les més típiques de Catalunya.

 

Aquest any, us volem convidar a participar en el I Concurs de Fotografia de Facebook de la Festa Major 2014, on tots els aficionats a la fotografia podran participar-hi penjant les seves instantànies al perfil del facebook oficial de la Festa Major de l´Arboç, i que tindrà com a premi la publicació de les fotografies guanyadores en el programa de la Festa Major de l´any vinent. Esperem que tingui molt d´èxit i repercussió.

 

Des d´aquestes línies, vull expressar-vos el meu més sincer agraïment a totes les persones i les entitats que, d´una o altra manera, col-laboren i aporten el seu granet de sorra per tal que la nostra Festa Major sigui un èxit organitzatiu i de convocatòria.

 

Així doncs, us convido a gaudir-ne amb la màxima intensitat i amb civisme, demostrant-nos que estimem el nostre poble i a les nostres tradicions.

 

BONA FESTA MAJOR!

 

L´Arboç, agost de 2014
Joan Sans i Freixas
Alcalde de l´Arboç

Bases I Concurs de Fotografia de Facebook (PDF)

PROGRAMA FESTA MAJOR 2014 (PDF)