Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Notícies
  • L’Ajuntament de l’Arboç organitza un espectacle teatral de commemoració del Tricentenari realitzat per l’Elenc
Notícia

L’Ajuntament de l’Arboç organitza un espectacle teatral de commemoració del Tricentenari realitzat per l’Elenc

l'Arboç 
commemoració de l’Any del Tricentenari de l’11 de setembre de 1714. Aquest espectacle està realitzat i produït per la prestigiosa companyia local “Elenc Artístic Arbocenc” amb la col·laboració de la companyia “Amics del Teatre de Sitges”

Foto: Cartell informatiu de l’espectacle “11 de setembre – relat d’un setge”. (Autor: Elenc Artístic Arbocenc)

L’Ajuntament de l’Arboç organitza i patrocina un espectacle teatral en commemoració de l’Any del Tricentenari de l’11 de setembre de 1714. Aquest espectacle està realitzat i produït per la prestigiosa companyia local “Elenc Artístic Arbocenc” amb la col·laboració de la companyia “Amics del Teatre de Sitges”.

Sota el títol “11 de setembre – relat d’un setge”, l’espectacle ofereix una visió del setge de Barcelona en la Guerra de Successió. Basat en un text de Xavier Ripoll, i amb guió d’Ignasi Artés Magrinyà i direcció de Xavier Canals, en aquest espectacle, de dues hores de duració, hi participen més de 80 actors en escena i un qualificat equip tècnic.

“11 de setembre – relat d’un setge” s’estrenarà el proper dissabte 25 d’octubre de 2014 a les 10 de la nit al Teatre “El Centre” de l’Arboç. Diumenge 26 d’octubre a les 6 de la tarda es realitzarà una segona representació a l’Arboç. Les entrades tindran un cost de 7 euros, seran numerades, es poden adquirir anticipadament a la Papereria Montserrat.