Ajuntament de l'Arboç

Notícia

Aquest cap de setmana Correllengua a l’Arboç

l'Arboç 
Demà dissabte 8 de novembre l’Arboç acull una nova edició del Correllengua. Sota el lema “Cultura i Llibertat” el Correllengua d’enguany arriba carregat d’interessants actes

Demà dissabte 8 de novembre l’Arboç acull una nova edició del Correllengua. Sota el lema “Cultura i Llibertat” el Correllengua d’enguany arriba carregat d’interessants actes.

A les 6 de la tarda, a la plaça de la Vila, tindrà lloc la presentació del llibre “En cristano! Policia i Guardia Civil contra la llengua catalana”, a càrrec del seu autor Sr.Ignasi Bea Segur. A les 8 del tarda, a la plaça de la Badalota, arribarà la Flama de la llengua i iniciarà el seu recorregut per l’Arboç passant pels carrers Rafael de Casanova, Rambla Gener i carrer Major. Tot seguit, a la plaça de la Vila es llegira el Manifest del Correllengua 2014.

A partir de les 9 del vespre, al carrer Major, hi haurà una botifarrada popular a 3 euros el tiquet. En el transcurs de la botifarrada es realitzarà una lectura de poemes de l’autora Maria Mercè Marçal. Tot seguit, a les 10 del vespre començarà un concert amb el grup Les Filomenes, que presentaran un repertori de cançons populars de temàtica eròtica. La vetllada conclourà amb una sessió de Kataoke, el karaoke de cançons en català, on tothom que ho vulgui podrà obsequiar als assistents amb les seves interpretacions de clàssics de la cançó d’autor i del rock català.

Tots els actes estan organitzats per CAL, El Taulell i l’Ateneu Arbocenc amb la col·laboració de l’Ajuntament de l’Arboç.