Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Notícies
  • Tallers de promoció de l’autoocupació a l’Arboç
Notícia

Tallers de promoció de l’autoocupació a l’Arboç

l'Arboç 
L’Arboç acollirà el proper dijous 20 de novembre el taller de promoció de l’autoocupació “Com crear una empresa”. Aquesta activitat tindrà lloc al local Arbosense de les 16 a les 20 h

Foto: Cartell dels Tallers de promoció de l’Autoocupació (Font: Coordinació Territorial de Joventut de Tarragona)

L’Arboç acollirà el proper dijous 20 de novembre el taller de promoció de l’autoocupació “Com crear una empresa”. Aquesta activitat tindrà lloc al local Arbosense de les 16 a les 20 h.

“Com crear una empresa” és un taller adreçat a joves que s’ha estructurat com un joc de rol de simulació que, mitjançant la formació d’equips i amb la conducció d’un dinamitzador, reprodueix de manera didàctica, lúdica i participativa, el procés de creació d’una empresa, des de la generació de la idea fins al seu llançament, passant per l’elaboració del pla d’empresa.

Les inscripcions son limitades i gratuïtes, i la matrícula es podrà formalitzar al Punt d’Informacio Juvenil de l’Arboç fins a esgotar les places. Aquesta és una iniciativa de la Coordinació Territorial de Joventut a Tarragona, organitzada per l’Oficina Jove del Baix Penedès, i que compta amb la col·laboració dels Ajuntaments de l’Arboç, Calafell i Cunit.

Aquest mateix taller es podrà realitzar al proper 26 de novembre a la Biblioteca de Cunit, i el Centre Cívic Cinema Iris de Calafell acollirà la xerrada “Recursos per emprendre” el proper dimarts 16 de desembre de les 18:30 a les 20 h.