Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Notícies
  • Les Ombres ofereixen aquest dissabte el Concert Pro-Marató a l’Arboç
Notícia

Les Ombres ofereixen aquest dissabte el Concert Pro-Marató a l’Arboç

l'Arboç 
El grup musical amateur "Les Ombres" oferirà el proper dissabte 6 de desembre un extraordinari concert a favor de la marató de TV3, dedicada enguany a les malalties del cor. La vetllada musical tindrà lloc a les teatre “El Centre” de l’Arboç a les 10 del vespre

Foto: Cartell commemoratiu del concert pro-marató (Font: R. Ribas)

El grup musical amateur "Les Ombres" oferirà el proper dissabte 6 de desembre un extraordinari concert a favor de la marató de TV3, dedicada aquest any a les malalties del cor. La vetllada musical tindrà lloc a les teatre “El Centre” de l’Arboç a les 10 del vespre.

Les Ombres, és un grup compost per Sisco Pomar, Josep Josa, Xavi Pomar, Jaume Batlle i Ricard Ribas, que interpretarà cançons dels anys 60, 70 i 80, comptarà amb la col·laboració especial de Josep Ribas a la veu. Actuaran també com a convidats especials Rosa Maria Inglada, Mercè Ribas i Paco Nogueira com a cantants, Joan Inglada a la guitarra, Ramon Vallverdú al saxo alt, i Florian a la flauta de canya.

L’acte compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de l’Arboç. El preu de l’entrada serà de 10 euros i tots els beneficis aniran dedicats íntegrament a la marató de TV3.

Peu de foto: Cartell commemoratiu del concert pro-marató (Font: R. Ribas)