Ajuntament de l'Arboç

Notícia

FIRA SANTA LLÚCIA 2014

l'Arboç 
L´Arboç presenta la Fira de Santa Llúcia 2014, la Fira de la Punta al Coixí de Catalunya

BONA FIRA A TOTHOM

 

Després de les bones experiències i els èxits assolits a les darreres edicions de la Fira de Santa Llúcia, la Fira de la Punta al Coixí de Catalunya, per al Consistori, és una satisfacció anunciar que enguany la nostra Fira tornarà a conquerir tots els racons de la vila. L´Arboç esdevindrà de nou un punt de referència arreu del Penedès, projectant la imatge d´un poble orgullós de les seves tradicions.

Enguany, comptem amb un motiu més per sentir-nos orgullosos de la nostra Fira: la Plantada i Exhibició de Puntaires celebra el seu XXè aniversari. Sens dubte, és una efemèride que ens omple d´alegria, ja que aquest és l´acte més significatiu i concorregut de la Fira de Santa Llúcia.

El proper diumenge 14 de desembre, més de 1000 puntaires vingudes d´arreu celebraran aquest XXè aniversari a la plaça de la Badalota i pugnaran amb les seves puntes a la quarta edició del Concurs Nacional de Punta al Coixí de Catalunya. Un certamen que ha esdevingut, en només 4 edicions, un referent a nivell català i estatal.

D´altra banda, un agraïment a tots els col-laboradors i entitats que participen a la Fira de Santa Llúcia.

Confiem que les empreses, les entitats i tots els arbocencs i arbocenques continuïn fent seva aquesta fira. Animem, tant a vilatans com a visitants, a gaudir de les propostes que hem preparat i, alhora, a deixar-se seduir per una vila acollidora i dinàmica que us dóna la més càlida de les benvingudes.

Només resta desitjar-vos una molt bona Fira de Santa Llúcia i que passeu un Bon Nadal.

 

Joan Sans
Alcalde de l´Arboç

Programa Fira St.Llucia 2014 (PDF)