Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Notícies
  • Novetats al programa 2015 de la Piscina Coberta Municipal de l’Arboç
Notícia

Novetats al programa 2015 de la Piscina Coberta Municipal de l’Arboç

l'Arboç 
La Piscina Coberta Municipal de l’Arboç, situada al c/Hortaleza 2, és un equipament esportiu públic de proximitat que té com a principal objectiu la promoció de la cultura de l’esport i de la salut, oferint al ciutadà unes instal·lacions pensades i concebudes per exercitar-se i realitzar activitats esportives amb la màxima higiene i seguretat

Foto: Imatge de les instal·lacions de la Piscina Coberta Municipal de l’Arboç (Font: Aj de l’Arboç)

La Piscina Coberta Municipal de l’Arboç, situada al c/Hortaleza 2, és un equipament esportiu públic de proximitat que té com a principal objectiu la promoció de la cultura de l’esport i de la salut, oferint al ciutadà unes instal·lacions pensades i concebudes per exercitar-se i realitzar activitats esportives amb la màxima higiene i seguretat.

Per a l’any 2015, la piscina arbocenca seguirà amb la programació trimestral habitual de cursos diversos com ara Natació Escolar, Natació Utilitària de Nadons i Infantil, Natació Adults, Gimnàstica Rítmica Esportiva, Fitnes Jove. La darrera setmana dels cursos es programarà una jornada de portes obertes a la zona d’aigües per tota aquells que vulguin veure l’evolució dels cursetistes.

La segona setmana de febrer, la piscina coberta celebrà el carnaval oferint classes dirigides diferents i premiant als usuaris que vinguin disfressats amb obsequis i sortejos. El personal de la piscina també anirà disfressat.

La segona setmana del mes de març se celebrarà el vuitè aniversari de la instal·lació, inaugurada el 9 de març de l’any 2007. Durant tota la setmana s’oferiran diverses activitats als usuaris per tal de celebrar l’efemèride.

Durant el mes de maig es realitzarà la campanya “Maig a la fresca”, on s’oferiran classes dirigides diferents a la zona del solàrium.

Durant el període estival la piscina coberta de l’Arboç oferirà quotes especials per tal de cobrir la mancança de piscina d’estiu al poble. També s’organitzarà el Casal d’Estiu on s’oferiran activitats durant els matins pels infants combinant activitats d’aigua i terra.

Durant tot l’any tots els abonats poden gaudir d’assessorament esportiu a la sala de Fitnes i poden inscriure’s a qualsevol de les múltiples activitats programades en aquest equipament esportiu.

Per a més informació només cal trucar al 977 109 323 o bé consultar el perfil de facebook de la Piscina Coberta Municipal de l’Arboç.