Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Notícies
  • Gran cavalcada dels Reis d´Orient a l´Arboç 2015
Notícia

Gran cavalcada dels Reis d´Orient a l´Arboç 2015

l'Arboç 
El Carter Reial recollirà les cartes per S.S.M.M els Reis d’Orient aquest diumenge 4 de gener, on hi haurà tallers infantils per a tots els assistents. Ses Majestats Melcior, Gaspar i Baltasar han confirmat la seva arribada a l´Arboç el dilluns 5 de gener.

L´Arboç ja es prepara per a l´arribada Reis.

El primer a arribar a la nostra vila serà el Carter Reial aquest diumenge 4 de gener, de 2/4 de 12 del matí fins 2/4 de 3 de la tarda, a la plaça Catalunya (davant del CAP), on recollirà les cartes per S.S.M.M els Reis d’Orient, i on també hi haurà tallers infantils per a tots els assistents.

Ses Majestats Melcior, Gaspar i Baltasar, han confirmat la seva arribada a l´Arboç per el dilluns 5 de gener. Els primers a passejar seran els Pregoners Reials a les 12 del migdia, que anunciaran l´arribada de S.S.M.M. els Reis d´Orient amb l´acompanyament de l´Escola Municipal de Música Tradicional del Penedès.

El recorregut dels Pregoners Reials començarà al Poliesportiu Municipal i seguirà per l´Avinguda Generalitat de Catalunya, C. Hortaleza, Av. Tarragona, Av. Sant Jordi, C. de l’Hospital, Rambla Gener, c. Muralla, c. Abat Escarré, c. Major i arribada a la Plaça de la Vila.

A les 5 de la tarda, a la Plaça de l’Església, hi haurà un taller per confeccionar fermalls de Reis Mags a càrrec de "El Burro dels Jocs", on també s´oferirà coca i xocolata per a tots els assistents.

A les 6 de la tarda, pel carrer Major i la Rambla Gener, hi haurà animació musical a càrrec dels alumnes de l’Escola Municipal de Música Tradicional del Penedès.

A 2/4 de 7 de la tarda, pels carrers de la vila, s´iniciarà la Gran Cavalcada dels Reis d´Orient 2015. A l´arribada a l´Església de Sant Julià faran l´adoració de l´infant Jesús al Pessebre Vivent. A continuació els Reis pujaran al balcó de l´Ajuntament on rebran les claus del municipi de mans de l´alcalde, i tot seguit, dirigiran unes paraules als nens i nenes de l´Arboç. Per finalitzar, la comitiva es dirigirà a l´Arbosense, on es farà la darrera recollida de cartes i s´oferiran caramels a tota la mainada.

El recorregut de la cavalcada sortirà des del camp de futbol antic i seguirà per l´Avinguda Jacint Verdaguer, c. Rafael Casanova, Rambla Gener, Passeig Panxita, Via Augusta, Plaça de Catalunya, Av. Sant Jordi, C. de l’Hospital, Rambla Gener i arribada al C. Major.

La Gran Cavalvada dels Reis d´Orient està organitzada per l´Ajuntament de l´Arboç amb la col·laboració de l´Associació de Dones Arbocenques.