Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Notícies
  • DEBATS CIUTADANS SOBRE EL PRESENT I EL FUTUR DE L´ARBOÇ
Notícia

DEBATS CIUTADANS SOBRE EL PRESENT I EL FUTUR DE L´ARBOÇ

l'Arboç 

Comença el procés de participació ciutadana per debatre el model de poble que volem: Què ens agrada de l´Arboç?


Com volem que sigui l´Arboç del futur? Com evolucionarà en els propers anys? Quines millores faríem al municipi?

Ja han començat els treballs del procés de participació ciutadana per obtenir un diagnòstic compartit entre ciutadania i agents socials i econòmics sobre les necessitats i problemàtiques del municipi i debatre el model de poble que desitgem per a l´Arboç, fent un incís especial en el nucli antic del municipi.

Durant aquest procés s´entrevistaran a associacions i persones representatives del teixit social de la població i es realitzaran tres sessions de debat per contrastar les aportacions rebudes sobre temàtiques d´interès general. La primera sessió de debat tindrà lloc el proper 17 de març a l´Auditori de l´Ajuntament, de 18.45h a 20.45h. Sota el títol "l´Arboç, un municipi on viure i conviure", durant aquesta sessió debatrem sobre l´estat dels carrers, els espais verds, els serveis i la cohesió social al conjunt del municipi.

A través d´aquest procés participatiu s´obtindrà una visió comuna sobre el model de municipi que es desitja, que contribueixi a definir un camí compartit respecte el futur de l´Arboç, i a la vegada, es fomentarà la cohesió social i el sentiment d´identitat a través de la implicació en el procés.

Durant els propers dies, la informació sobre el procés estarà disponible al web de l´Ajuntament. A més, qualsevol persona interessada en participar-hi pot posar-se en contacte amb l´equip de participació a través de l´adreça participacio@participaciolarboc.cat.

 

Us hi esperem!