Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Notícies
  • L’Arboç acollirà la V Mostra de Música del Baix Penedès
Notícia

L’Arboç acollirà la V Mostra de Música del Baix Penedès

l'Arboç 
El proper dissabte 21 de març, l’Arboç acollirà la cinquena edició de la Mostra de grups de música del Baix Penedès. Aquest esdeveniment consisteix en unes jornades professionals, durant el matí i tarda, i una mostra de grups i macroconcert a partir de les 8 del vespre.

Aquest esdeveniment consisteix en unes jornades professionals, durant el matí i tarda, i una mostra de grups i macroconcert a partir de les 8 del vespre.

Pel que respecta a les jornades professionals, es començarà a les 11 del matí a l’Auditori Municipal amb la recepció dels participants a les jornades. Tot seguit, Albert Bardolet realitzarà la xerrada “Catalunya, país de festivals”. A continuació, a la una del migdia al local Arbosense, el grup Les Gralles del Baix Penedès oferiran un concert vermut.

El local Arbosense també acollirà un dinar de triple maridatge amb plats de la Braseria La Mossegada, postres de la Pastisseria La Confiança i vins i caves de la Cooperativa de l’Arboç, tot amenitzat amb música del grup “La Veu Humana”. Tot seguit, hi haurà café i rom cremat amb concert a càrrec del grup d’havaneres “Veles i Vents”. Per poder gaudir d’aquest acte cal formalitzar la inscripció abans del 17 de març al telèfon 644 255 755 o bé al correu electrònic secretaria@ambp.cat. El seu preu és de 30 euros.

Per la tarda, a partir de dos quarts de cinc de la tarda, al local Arbosense tindrà lloc la taula rodona “La música tradicional”, en la que hi participaran el Sr. Lluís Puig Gordi, Director General de Cultura Popular, Associacionisme i Accions Culturals de la Generalitat de Catalunya, el Sr. Carles Belda, músic professional de música tradicional, la Sra. Anna Costal, professora de l’ESMUC, el Sr. Jordi Martí, editor de la revista Sons de la Mediterrània i el Sr. Pere Sallent, periodista de RTV el Vendrell, com a moderador.

A partir de les 6 de la tarda, el grup “Big Band Grallera” oferirà als assistents un concert com a prèvia de la presentació de la Guia 2015 i nova plana web de l’Associació de Música del Baix Penedès, que començarà a les 7 de la tarda comptarà amb la presència del Sr. Jordi Agras i Estalella, Director dels Serveis Territorials de Cultura a Tarragona, el Sr. Joan Sans i Freixas, Alcalde de l’Arboç, i el Sr. Jordi López, president de l’AMBP.

A partir de dos quarts de vuit del vespre, l’Agrupació Musical Santa Anna ambientarà els carrers de l’Arboç amb una cercavila que finalitzarà a les portes del Poliesportiu Municipal, donant pas al gran Macroconcert de la V Mostra de Músics del Baix Penedès.

De les 8 del vespre fins a les 2 de la matinada al Poliesportiu Municipal hi actuaran un total d’onze grups del Baix Penedès. Com a colofó del macroconcert actuarà el denominat All Stars Baix Penedès, on socis i simpatitzants de l’AMBP tindran l’oportunitat de tocar en formacions inèdites. De les 9 a les 11 de la nit tots els assistents podran gaudir d’una botifarrada popular.

Tots els actes son organitzats per l’Associació de Músics del Baix Penedès amb la col·laboració de l’Ajuntament de l’Arboç, el Consell Comarcal del Baix Penedès, la Diputació de Tarragona i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Programa activitats (PDF)