Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Notícies
  • L’Ajuntament de l’Arboç homenatja en el seu 100è aniversari al Sr. Joan Pascual
Notícia

L’Ajuntament de l’Arboç homenatja en el seu 100è aniversari al Sr. Joan Pascual

l'Arboç 
El passat diumenge 29 de març, l’alcalde de l’Arboç, Sr. Joan Sans, i la regidora de Benestar Social, Sra. Montserrat Pérez, van felicitar i van lliurar un petit obsequi al Sr. Joan Pascual, que el passat 21 de març va complir 100 anys

Foto: El Sr. Joan Pascual amb l’alcalde de l’Arboç, Sr. Joan Sans (Font: Aj. Arboç)

El passat diumenge 29 de març, l’alcalde de l’Arboç, Sr. Joan Sans, i la regidora de Benestar Social, Sra. Montserrat Pérez, van felicitar i van lliurar un petit obsequi al Sr. Joan Pascual, que el passat 21 de març va complir 100 anys.

El Sr. Joan Pasqual, pagès de professió i resident al carrer Àngel Guimerà, tot els seus recent complerts 100 anys, té una salut envejable, una conversa fluida i molt bona memòria. Va viure la Guerra Civil i té tres llibres sobre aquesta temàtica a la seva tauleta de nit, que llegeix sense ulleres. És culé, i gràcies a la seva gran memòria, sense cap dificultat va enumerar a l’alcalde de l’Arboç, diferents alineacions del barça i altres equips dels anys 50 i 60.

L’Ajuntament de l’Arboç es congratula que un veí de la vila hagi complert 100 anys i desitja expressar públicament la seva felicitació.