Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Notícies
  • L’Ajuntament de Arboç ofereix un 2n Curs de Formació Ocupacional gratuït
Notícia

L’Ajuntament de Arboç ofereix un 2n Curs de Formació Ocupacional gratuït

l'Arboç 
Degut a l’éxit de convocatòria assolit, l’Ajuntament de l’Arboç impulsa un segon curs de formació ocupacional gratuït destinat a millorar la qualificació professional de les persones aturades del municipi

foto: El curs de conducció de carretilles elevadores s’impartirà el proper 23 d’abril.

Degut a l’éxit de convocatòria assolit, l’Ajuntament de l’Arboç impulsa un segon curs de formació ocupacional gratuït destinat a millorar la qualificació professional de les persones aturades del municipi.

El curs que es torna a ofertar a les persones aturades de l’Arboç és el de “Conducció de carretilles elevadores frontal i retràctil, apilador i traspaleta elèctrica”, de 8 hores de durada.

Hi ha un màxim de 15 places disponibles que s’assignaran per ordre d’inscripció. Els requisits per inscriure’s son els de trobar-se en situació d’atur i el d’estar empadronat a al municipi de l’Arboç. El termini d’inscripció comença el 9 abril i conclou el 14 d’abril. El curs s’impartirà el proper 23 d’abril.

Per a més informació i per a inscripcions cal adreçar-se al Servei d’Ocupació Municipal, ubicat a la Casa de Cultura, al carrer Major 37 1r pis de l’Arboç, o bé trucar al 977 16 71 79, o bé via e-mail a través de l’adreça de correu electrònic serveiocupacio@arbocenc.cat

Aquest curs s’organitza des del Servei d’Ocupació Municipal i cofinançat entre l’Ajuntament de l’Arboç i el Projecte Integral del Pla de Barris.