Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Notícies
  • 17 guanyadors a les campanyes comercials 2015 impulsades per l’Ajuntament de l’Arboç
Notícia

17 guanyadors a les campanyes comercials 2015 impulsades per l’Ajuntament de l’Arboç

l'Arboç 
Per segon any consecutiu, des de la Regidoria de Turisme i Promoció Econòmica de l’Ajuntament de l’Arboç, s’han portat a terme dues campanyes comercials durant el mes de juny

Foto: Guanyadors dels premis posant amb l’alcalde de l’Arboç, Sr. Joan Sans (Font: Aj. Arboç))

Per segon any consecutiu, des de la Regidoria de Turisme i Promoció Econòmica de l’Ajuntament de l’Arboç, s’han portat a terme dues campanyes comercials durant el mes de juny.

Per una banda L’Arboç ha participat com a municipi adherit, a la 5ª Campanya Comercial “Barris antics. Molt per descobrir, molt per oferir”, juntament amb 30 poblacions beneficiaries del Pla de Barris impulsat pel Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya.

I, per l’altra banda, paral•lelament, l’Ajuntament ha organitzat una segona campanya comercial que ha donat cobertura a la resta d’establiments comercials de venda al detall de la vila.

Gairebé el 100% dels establiments comercials de la vila s’han adherit a la campanya que els corresponia segons la seva ubicació. Hi ha participat 66 establiments en total, concretament 44 al barri antic i 22 de la resta del municipi.

La resposta del públic ha estat massiva i, fins i tot s’han hagut de reimprimir més tiquets de participació, ja que molts comerços els van exhaurir. S’han repartit un total de 7.000 butlletes, 3800 al nucli antic i 3200 a la resta de comerços de la vila.

S’han realitzat 2 sortejos per repartir 17 premis en total, 10 pels participants en el nucli antic i 5 en la campanya de la resta de la vila, juntament amb 2 premis pels comerços que hagin segellat les dues butlletes del primer premi de cadascuna de les campanyes. El valor total dels premis ha ascendit a més de 2.500 euros.

Els sorteigs es van realitzar en dos programes en directe als estudis de Ràdio L’Arboç, el passat dijous 2 de juny, per la campanya del nucli antic, i el passat 7 de juliol en el cas de la campanya de la resta del municipi. El nom dels guanyadors es pot consultar a la Casa de Cultura i el passat dijous 9 de juliol a les 13:30 h tots els agraciats van poder recollir el seu premi en un acte organitzat a les dependències de la Casa de Cultura i que va comptar amb la presència de l’alcalde de l’Arboç, Sr. Joan Sans