Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Notícies
  • Clausura del curs de monitors d’educació en el lleure realitzat a l’Arboç
Notícia

Clausura del curs de monitors d’educació en el lleure realitzat a l’Arboç

l'Arboç 
El passat dimarts 21 de juliol va tenir lloc a l’Auditori de la Casa de Cultura de l’Arboç la clausura del Curs de Monitors d’Educació en el Lleure, organitzat per L’Oficina Jove del Consell Comarcal del Baix Penedès amb la col·laboració de l’Ajuntament de l’Arboç i la Delegació territorial de Joventut de la Generalitat de Catalunya

Foto: Miguel Ángel de Rio amb els alumnes del curs de monitors (Font: Aj. de l’Arboç)

El passat dimarts 21 de juliol va tenir lloc a l’Auditori de la Casa de Cultura de l’Arboç la clausura del Curs de Monitors d’Educació en el Lleure, organitzat per L’Oficina Jove del Consell Comarcal del Baix Penedès amb la col·laboració de l’Ajuntament de l’Arboç i la Delegació territorial de Joventut de la Generalitat de Catalunya. L’acte va comptar amb la presència del Regidor de Joventut de l’Ajuntament de la l’Arboç, Sr. Miguel Ángel del Rio.

El Curs de Monitors d’Educació en el Lleure ha tingut lloc a la Casa de Cultura de l’Arboç del 6 al 21 de juliol de 2015 i ha constat de 100 hores de lectives. Inclòs en el programa Treball i Formació del Pla de Joventut del Baix Penedès, aquest curs ha omplert totes les places disponibles, i els alumnes obtindran, prèvia presentació d’una memòria amb les pràctiques realitzades, el diploma de Monitor d’Activitats de Lleure de la Generalitat de Catalunya.