Ajuntament de l'Arboç

Notícia

FESTA MAJOR 2015

l'Arboç 

DEL 21 AL 26 D´AGOST

UNA DE LES MÉS TÍPIQUES DE CATALUNYA

S´acosta el quart diumenge d´agost i, com cada estiu per aquestes dates, la vila de l´Arboç es prepara per donar la benvinguda a la seva Festa Major.

 

Catalogada com a Festa Patrimonial d´Interès Nacional, la Festa Major de l´Arboç gaudeix del més ampli i elevat reconeixement institucional. L´Arboç i la nostra Festa Major formen part del selecte grup de municipis catalans que poden afirmar amb la veu ben alta que mantenen vives les seves tradicions i el seu folklore.

 

Des del Consistori, hem treballat amb molta il•lusió per oferir un programa farcit d´actes per a totes les edats on, estem segurs, tothom hi trobarà el seu espai. Enguany, la Festa Major comença el divendres 21 d´agost al vespre, amb la inauguració de les exposicions. Seguidament, tindrà lloc el tradicional pregó, que anirà a càrrec de l´arbocenc Joaquim Sans i Sans. Conegut com "el Quimet", és una persona que ha participat en diferents entitats culturals del municipi i que, als seus 80 anys, continua col•laborant en els actes de la Festa Major amb els Minyons, duent sempre la vila de l´Arboç i la Festa Major al cor.

 

Al llarg d´aquests dies de festa, podrem gaudir de les tradicionals i antològiques cercaviles, on tot el seguici festiu arbocenc ens obsequiarà amb les seves millors actuacions. Els balls, els concerts i les activitats esportives també tenen el seu espai al programa d´actes. A més, per a tots aquells afeccionats a la fotografia hem preparat un concurs per tal que puguin compartir les seves instantànies a través de la xarxa social Instagram.

 

Un any més, des de l´Ajuntament, agraïm sincerament la col•laboració de totes les persones i entitats que fan possible la celebració dels diferents actes que inclou el programa, les quals han dedicat molt de temps i esforç per tal que tots plegats gaudim d´una bona Festa Major.

 

Us animo a sortir al carrer aquests dies per viure amb més il•lusió i més entusiasme que mai la nostra festa, així com a convidar els vostres familiars i amics a assaborir el maridatge de la tradició amb la modernitat que representa la Festa Major de l´Arboç!

 

Bona Festa Major!

Programa Festa Major 2015 (PDF)

Programa Festa Major 2015 (1MB) (PDF)