Ajuntament de l'Arboç

Notícia

L’Arboç presenta FESTAKTUA

l'Arboç 
La colla castellera Minyons de l’Arboç i el Ball de Bastons de l’Arboç, amb la col·laboració de l’Ajuntament de la vila, organitzen i presenten el proper dijous 10 de setembre a les 5 de la tarda la nova iniciativa “Festaktua l’Arboç. Mostra’t al poble”

Foto: Cartell promocional de Festaktua (Font. Aj. Arboç)

La colla castellera Minyons de l’Arboç i el Ball de Bastons de l’Arboç, amb la col·laboració de l’Ajuntament de la vila, organitzen i presenten el proper dijous 10 de setembre a les 5 de la tarda la nova iniciativa “Festaktua l’Arboç. Mostra’t al poble”.

Festaktua neix com un espai obert, un escenari lliure on tots els inscrits podran mostrar al poble el seu talent o les seves habilitats. L’esdeveniment tindrà lloc a la pista exterior de la Sala Polivalent des de les 5 de la tarda fins a les 3 de la matinada. Per la tarda hi haurà espectacles de màgia, sevillanes, dansa, showman, actuacions dels Minyons de l’Arboç i del Ball de Bastons. Al vespre-nit l’actuació de Sambatek Batucada precedirà la botifarrada on totothom que ho vulgui podrà degustar aquest producte arbocenc amb una beguda a un preu de 3,5 euros. Ja ben entrada la nit Trejo & Marc Fernández, DJ Boro, DJ Adri, DJ Dani i DJ Dimitri, amenitzaran la vetllada amb les seves propostes musicals. Durant tota la jornada hi haurà tallers diversos i una petita fira d’entitats.

En el transcurs de Festaktua, el grup de dansa popular del País Basc Haurtzaro Dantza Taldea delectarà al públic arbocenc amb els seus balls. També actuarà el Drac de Banyeres del Penedès. Aquestes dues colles han estat convidades pel Ball de Bastons de l’Arboç, i les seves actuacions s’emmarquen en un intercanvi entre colles. El Ball de Bastons de l’Arboç fou convidat al poble basc Oiartzun el passat mes de juny.

Haurtzaro Dantza Taldea passaran 4 dies a l’Arboç i també realitzaran una sortida a Barcelona en motiu de la diada de Catalunya i una actuació a Banyeres del Penedès.