Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Notícies
  • Nou calendari d’activitats a la piscina coberta municipal de l’Arboç
Notícia

Nou calendari d’activitats a la piscina coberta municipal de l’Arboç

l'Arboç 
La piscina coberta municipal de L’Arboç comença el nou curs amb la presentació d’una oferta àmplia i variada d’activitats per a totes les edats a disposició dels abonats i del públic general

Imatge: Cartell promocional de l’activitat fitness jove (Font: Aj. Arboç).

La piscina coberta municipal de L’Arboç comença el nou curs amb la presentació d’una oferta àmplia i variada d’activitats per a totes les edats a disposició dels abonats i del públic general.

Entre les principals novetats pels abonats hi destaca l’allargament de l’estada a la piscina 45 minuts més pels cursetistes, per tal que els pares puguin d’una estona extra per dedicar als seus fills. Els cursets de natació per a infants i adults comencen el proper 5 d’octubre.

També s’han programat activitats gimnàstiques a uns preus molt interessants com ara fitness jove els dilluns de 18:25 a 19:15 h, i els dijous de 17:30 a 18:20 h; o gimnàstica ritmico-expressiva per a nenes i nens de 3 a 10 anys.

Per a més informació i inscripcions podeu adreçar-vos a la mateixa piscina coberta municipal, situada al c/Hortaleza 2, o bé trucar al 977 109 323.