Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Notícies
  • Aquest divendres comença la 2a Ruta dels Platets de l’Arboç
Notícia

Aquest divendres comença la 2a Ruta dels Platets de l’Arboç

l'Arboç 
Aquest divendres 25 de setembre comença la segona edició de la Ruta dels Platets de l’Arboç. Hi participaran 13 establiments de restauració de l’Arboç i tindrà lloc els caps de setmana del 25, 26 i 27 de setembre i del 2, 3 i 4 d’octubre de 2015. S’ha establert un preu unitari de 2,50 euros que inclou el platet o ració i un quinto de cervesa o copa de vi

Foto: Plànol de l’Arboç amb els establiments adherits a la 2a Ruta dels Platets (Font: Aj. de l’Arboç)

Aquest divendres 25 de setembre comença la segona edició de la Ruta dels Platets de l’Arboç. Hi participaran 13 establiments de restauració de l’Arboç i tindrà lloc els caps de setmana del 25, 26 i 27 de setembre i del 2, 3 i 4 d’octubre de 2015. S’ha establert un preu unitari de 2,50 euros que inclou el platet o ració i un quinto de cervesa o copa de vi.

Cadascun dels 13 establiments adherits a la Ruta presenta un platet original, amb propostes gastronòmiques diverses i variades, realitzades amb productes de qualitat i proximitat, que inclouen carn, peix, verdura i moltes sorpreses que els participants podran degustar. Els establiments adherits són Aquí T´espero, Atipa´t Cosme, Brutus, Café de la Rambla, Cal Un Geni, Can Freixas, Els Fanals, L´Arbocenc, La Mossegada, La Torrada, Racó de l’Àvia, Sant Jordi II i el Bar Victòria.

Cada cop que es consumeixi un platet l’establiment segellarà la butlleta de participació. Els usuaris que presentin la butlleta de participació amb 10 dels 13 segells tindran com a premi una ampolla de cava 1919 de Cevipe, que podran passar a recollir per l’Oficina de Turisme de l’Arboç fins a esgotar existències. Aquells que presentin els 13 segells tindran dret a votar quina ha estat el millor platet i el platet més original, i també entraran en el sorteig de dos premis: Una nit en hotel de 4 estrelles en mitja pensió de la cadena Helios a Lloret de Mar; i 1 pack aventura “Màxima emoció” amb més de 800 propostes a triar.

La 2a Ruta dels Platets ha estat organitzada per la regidoria de Turisme i Promoció Econòmica de l’Ajuntament de l’Arboç amb la col·laboració d’Estrella Damm, El Rasclet Viatges, Cevipe, AgroCevipe i Castell d’Or.