Ajuntament de l'Arboç

Notícia

L’Arboç comença la tardor ballant zumba

l'Arboç 
És una activitat gratuïta promoguda per l’Ajuntament de l’Arboç

Imatge: Cartell promocional de la campanya “Comença la tardor ballant zumba” (Font. Aj. Arboç)

La regidoria d’Esports de l’Ajuntament de l’Arboç, coincidint amb l’inici de la tardor, organitza a partir del proper divendres 25 de setembre sessions de zumba gratuïtes que es duran a terme en diferents llocs de la vila.

Així, aquest divendres 25 de setembre la ballada de zumba tindrà lloc a la plaça de Catalunya (davant del CAP); el divendres següent, 2 d’octubre, la ubicació serà al parc de Santa Llúcia II (darrera la Piscina Coberta); el divendres 9 d’octubre es ballarà a la zona recreativa de barbacoes; i, el divendres 16 d’octubre, la Rambla Gener acollirà la darrera ballada de zumba d’aquesta campanya de tardor.

En concloure la ballada de zumba del divendres 16 d’octubre a la Rambla Gener, es farà l’acte de lliurament al Menjador Social i a Càritas L’Arboç de l’oli d’oliva recaptat el passat estiu en la campanya d’activitats esportives solidàries “L’Arboç es mou”.

Totes les ballades de zumba tindran lloc a dos quarts de set de la tarda (18:30h) i estaran dirigides per la professora Mati Souto.