Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Notícies
  • Can Freixas i Cal Un Geni, establiments guanyadors de la 2a Ruta dels Platets de l’Arboç
Notícia

Can Freixas i Cal Un Geni, establiments guanyadors de la 2a Ruta dels Platets de l’Arboç

l'Arboç 
Aquest divendres 9 d’octubre, ha acabat el termini per tal que totes aquelles persones que han participat en la segona edició de la Ruta dels Platets de l’Arboç poguessin presentar la butlleta de participació segellada a l’Oficina de Turisme

Foto: Platet del bar Can Freixas seleccionat “Millor Platet” i platet del bar-restaurant Cal Un Geni seleccionat com a “Platet més original” (Font: Aj. de l’Arboç)

Aquest divendres 9 d’octubre, ha acabat el termini per tal que totes aquelles persones que han participat en la segona edició de la Ruta dels Platets de l’Arboç poguessin presentar la butlleta de participació segellada a l’Oficina de Turisme.

Totes les persones que han presentat a l’Oficina de Turisme un mapa segellat amb 10 dels 13 segells han obtingut de regal una ampolla de Cava 1919 de Cevipe. Tots els que han completat els 13 segells també han pogut elegir el millor platet, i el platet més original. El platet “Guatlla a la vinagreta de Mòdena”, presentat pel Bar Can Freixas, a estat elegit pel públic el millor platet. El platet “Pop a la gallega amb patata violeta”, del bar-restaurant Cal Un Geni, ha estat elegit el platet més original. En aquest segona edició s’ha incrementat en més d’un 20% el nombre de participants que han passat per l’oficina de turisme municipal a recollir el seu premi o bé votar.

A més, tots aquells que han completat els 13 segells entraran en el sorteig de dos premis gentilesa de El Rasclet Viatges: Una nit en hotel de 4 estrelles en mitja pensió de la cadena Helios a Lloret de Mar; i 1 pack aventura “Màxima emoció” amb més de 800 propostes a triar. El sorteig tindrà lloc el divendres 16 d’octubre a les 12 del migdia per Ràdio L’Arboç, al 106,8 FM.

La 2a Ruta dels Platets ha estat organitzada per la regidoria de Turisme i Promoció Econòmica de l’Ajuntament de l’Arboç amb la col·laboració d’Estrella Damm, El Rasclet Viatges, Cevipe, AgroCevipe i Castell d’Or.