Imatge: Imatge corporativa de WineBeats Foodsio (Font: WineBeats Foodsio)
La tercera edició de l’Enramada incorporarà en la seva programació un innovador maridatge festiu i potent que combinarà el beats sensuals i especials de les produccions pròpies del DJ Marc C. Grisó i la saviesa per conèixer les textures de les coca enramada i els missatges que aporta el vi de la mà del Nas d’Or 2012 Xavier Bassa. Els maridatge tindrà lloc el dissabte 24 d’octubre a partir de les 12:15 h a la plaça de Catalunya.
Els assistents al maridatge podran degustar coca enramada del Café de la Rambla (L`Arboç), el Forn Quatre Barres (Els Monjos), el Forn Valls (La Ràpita) o el Forn Queralt (Roda de Barà). El vins seleccionats pel Nas d’Or Xavier Bassa han estat el Barthomeus negre (Premi Vinari Bronze 2013, Medalla de Plata 2015 i Or 2013 Concurs Mundus Vini d`Alemanya. Medalla de Plata Concurs Mundial de Brusel.les 2014, Medalla Plata i Or de la D.O. Penedès), i el Barthomeus Rosat (Premi Vinari Bronze 2014).
El preu del maridatge serà de 2 euros per persona. Hom pot inscriure’s a través del correu electrònic turisme@arbocenc.cat, trucant al 977 16 77 25, o bé adreçant-se presencialment a l’Oficina de Turisme de l’Arboç. Les places son limitades.
En l’organització del maridatge, l’Ajuntament de l’Arboç ha comptat amb la col·laboració especial de WineBeats Foodsio.