Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Notícies
  • Aquest divendres es farà el procés participatiu del cap de setmana jove
Notícia

Aquest divendres es farà el procés participatiu del cap de setmana jove

l'Arboç 
El proper cap de setmana del 30 i 31 l’octubre la Regidoria de Joventut de l’Arboç organitza el Cap de Setmana Jove. Per decidir què es farà durant aquest cap de setmana, l’Ajuntament de l’Arboç amb la col·laboració de la Direcció General de la Joventut de la Generalitat de Catalunya i Jove Baix Penedès, obre un procés participatiu entre el joves de l’Arboç

Foto: Cartell commemoratiu del Cap de Setmana Jove de l’Arboç 2015 (Autor: Aj. Arboç)

El proper cap de setmana del 30 i 31 l’octubre la Regidoria de Joventut de l’Arboç organitza el Cap de Setmana Jove. Per decidir què es farà durant aquest cap de setmana, l’Ajuntament de l’Arboç amb la col·laboració de la Direcció General de la Joventut de la Generalitat de Catalunya i Jove Baix Penedès, obre un procés participatiu entre el joves de l’Arboç.

Per tant, tots els joves arbocencs, d’entre 14 i 29 anys, estan convocats el proper divendres 16 d’octubre a les 8 del vespre al 1r pis de la Casa de Cultura al procés participatiu per proposar les seves idees i decidir entre tots quines propostes es poden tirar endavant amb el pressupost existent per tal que el Cap de Setmana Jove sigui un esdeveniment fet a la seva mida i un èxit de participació.