Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Notícies
  • Èxit de convocatòria en el procés participatiu amb els joves de l’Arboç
Notícia

Èxit de convocatòria en el procés participatiu amb els joves de l’Arboç

l'Arboç 
El passat divendres 16 d’octubre, la regidoria de Joventut de l’Ajuntament de l’Arboç va convocar als joves de la vila a un procés participatiu per proposar idees i decidir quines propostes tirar endavant de cara a organitzar activitats el Cap de Setmana Jove que tindrà lloc els propers 30 i 31 d’octubre

Foto: Joves de l’Arboç en plena votació al procés participatiu (Autor: Aj. Arboç)

El passat divendres 16 d’octubre, la regidoria de Joventut de l’Ajuntament de l’Arboç va convocar als joves de la vila a un procés participatiu per proposar idees i decidir quines propostes tirar endavant de cara a organitzar activitats el Cap de Setmana Jove que tindrà lloc els propers 30 i 31 d’octubre.

El procés participatiu va ser un èxit de convocatòria i hi van assistir més de 40 joves de diferents col·lectius de la vila, que varen formular múltiples propostes d’activitats. Desprès que tots els joves assistents votessin les iniciatives més interessants, van sortir seleccionades 6 propostes d’activitats relacionades amb l’oci, els esports i la formació.

Les activitats seleccionades en el procés participatiu son les que finalment es realitzaran els propers 30 i 31 d’octubre en el marc del Cap de Setmana Jove. En properes dates, un cop estigui confeccionat el programa d’activitats, es facilitaran més detalls.

El Cap de Setmana Jove és una iniciativa organitzada per la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de l’Arboç, amb la col·laboració de la Direcció General de la Joventut de la Generalitat de Catalunya i Jove Baix Penedès.