Ajuntament de l'Arboç

Notícia

Gran Cavalcada dels Reis d´Orient 2016

l'Arboç 
Ses Majestats els Reis Mags d´Orient, Melcior, Gaspar i Baltasar han confirmat la seva arribada a l´Arboç per dimarts 5 de gener

L´Arboç ja es prepara per a la Gran Cavalcada dels Reis d´Orient 2016. Els primers a passejar per la vila seran els Pregoners Reials a partir de les 12 del migdia per anunciar l´arribada de S.S.M.M. els Reis d´Orient, i comptaran amb l´acompanyament de l´Escola Municipal de Música Tradicional del Penedès, amb el següent recorregut:

Sortida des del Poliesportiu Municipal, Av. Generalitat de Catalunya, C. Hortaleza, Av. Tarragona, Av. Sant Jordi, C. de l’Hospital, Rambla Gener, C. Muralla, C. Abat Escarrè, C. Major i arribada a la Plaça de la Vila.

A 2/4 de 7 de la tarda, pels carrers de la vila, s´iniciarà la Gran Cavalcada dels Reis d´Orient 2016, amb el següent recorregut:

Sortida des del camp de futbol antic, Av. Jacint Verdaguer, C. Rafael de Casanovas, Rambla Gener, Passeig Panxita, Via Augusta, Plaça Catalunya, Av. Sant Jordi, C de l’Hospital, Rambla Gener i arribada al Carrer Major.

A l’arribada a l’Església de Sant Julià, els Reis faran l’adoració de l’infant Jesús al Pessebre Vivent, i l’Associació de Dones Arbocenques (ADA) repartirà coca i xocolata per a tots els infants.

A continuació, els Reis pujaran al balcó de l’Ajuntament des d´on oferiran el tradicional discurs. Per finalitzar, la comitiva es dirigirà al local Arbosense on els infants podran parlar amb els Reis.