Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Notícies
  • L’Ajuntament de Arboç organitza un curs d’iniciació al Pàdel per a nens
Notícia

L’Ajuntament de Arboç organitza un curs d’iniciació al Pàdel per a nens

l'Arboç 
La regidoria d’esports de l’Ajuntament de l’Arboç, organitza un curs d’iniciació al pàdel per a nens i nenes de 8 a 12 anys. L’activitat tindrà lloc a les pistes de l’Institut de l’Arboç cada divendres, de 17:30 a 18:30 h, des del 4 de març al 27 de maig, excepte els dies 25 de març, 1 i 8 d’abril

Imatge: Cartell promocional del curs d’iniciació al pàdel (Font:Aj. Arboç)

La regidoria d’esports de l’Ajuntament de l’Arboç, organitza un curs d’iniciació al pàdel per a nens i nenes de 8 a 12 anys. L’activitat tindrà lloc a les pistes de l’Institut de l’Arboç cada divendres, de 17:30 a 18:30 h, des del 4 de març al 27 de maig, excepte els dies 25 de març, 1 i 8 d’abril.

Tots els interessats poden inscriure’s a aquesta novedosa activitat esportiva a les dependències del Punt d’Informació Juvenil a la Casa de Cultura, al carrer Major 37 baixos, fins el proper 29 de febrer. El preu és de 20 euros per nen/a, i s’inclou el material esportiu i una samarreta tècnica. Les places són limitades.

El curs d’iniciació al pàdel forma part del projecte del servei comunitari de l’Institut de l’Arboç i s’emmarca en la campanya general “L’Arboç es Mou. Esport i Solidaritat”. És per aquest motiu que l’import total de les inscripcions anirà destinat íntegrament a accions socials.

El curs d’iniciació al pàdel és una activitat organitzada per l’Ajuntament de l’Arboç amb la col·laboració de l’Institut de l’Arboç i el Consell Esportiu del Baix Penedès.