Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Notícies
  • L’Ajuntament de Arboç ofereix un curs gratuït de Manipulador d’Aliments
Notícia

L’Ajuntament de Arboç ofereix un curs gratuït de Manipulador d’Aliments

l'Arboç 
L’objectiu d’aquesta nova iniciativa formativa és la millora de la qualificació professional de les persones aturades del municipi per tal de facilitar la seva incorporació al mercat laboral

Imatge: El curs de formació en manipulació higiènica d’aliments tindrà lloc a l’Arboç el proper 25 de febrer (Font: www.horecalleida.es)

L’Ajuntament de l’Arboç impulsa el curs de formació ocupacional gratuït “Curs de formació en manipulació higiènica d’aliments”. L’objectiu d’aquesta nova iniciativa formativa és la millora de la qualificació professional de les persones aturades del municipi per tal de facilitar la seva incorporació al mercat laboral.

El curs tindrà lloc el proper 25 de febrer de 2016 de les 10 a les 14 h. El termini d’inscripció conclou el proper 24 de febrer i hi ha un màxim de 25 places disponibles que s’assignaran per ordre d’inscripció. Els requisits per inscriure’s son els de trobar-se en situació d’atur i el d’estar empadronat a al municipi de l’Arboç.

Per a més informació i per a inscripcions cal adreçar-se al Servei d’Ocupació Municipal – Oficina del Nucli Antic, ubicat a la Casa de Cultura, al carrer Major 37 1r pis de l’Arboç. Cal portar el full de l’atur.

Aquest curs s’organitza des de la Regidoria d´Ocupació i està totalment subvencionat per l’Ajuntament de l’Arboç a través del Projecte d’Intervenció Integral al Nucli Antic del Pla de Barris.