Ajuntament de l'Arboç

Notícia

XXIVè Cros Escolar de l’Arboç

l'Arboç 
El proper diumenge 28 de febrer l’Arboç celebrarà el XXIVè Cros Escolar

Document Adjunt: Cartell del XXIVè Cros Escolar de l’Arboç (Font: AMPA St. Julià)

El proper diumenge 28 de febrer l’Arboç celebrarà el XXIVè Cros Escolar. Organitzat per l’AMPA de l’Escola Sant Julià de l’Arboç juntament amb el centre docent i amb la col·laboració de l’Ajuntament de l’Arboç, aquesta prova, que forma part dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya, començarà a les 11 del matí a la zona mestral, pels carrers que hi ha entre l’institut i l’estació de ferrocarril de l’Arboç.

Els Jocs Esportius Escolars de Catalunya (JEEC) és un programa de promoció esportiva establerta pel Consell Català de l´Esport de la Generalitat de Catalunya i organitzada pels consells esportius de Catalunya.

S’espera que la prova esportiva compti amb una gran participació en totes les categories, des dels 3 anys fins a la categoria de majors de 18 anys. Al final de la prova les autoritats, encapçalades per l’alcalde de l’Arboç, Sr. Joan Sans i Freixas, la regidora d’Ensenyament, Sra. Sònia Magrané, i el regidor d’Esports, Sr. Miguel Ángel del Rio, lliuraran els trofeus a tots els guanyadors.

L’organització d’aquest esdeveniment esportiu suposa un gran esforç per a totes les entitats que hi col·laboren. Tal com declara el regidor d’Esports, Sr. M. Ángel del Rio << ... treballar en la cultura de l’esport des de les primeres edats és una de les prioritats d’aquest consistori i cal continuar col·laborant estretament amb les ampes i les escoles en la promoció de les activitats esportives ... >>.