Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Notícies
  • L´Arboç commemora el Dia Internacional de la Dona
Notícia

L´Arboç commemora el Dia Internacional de la Dona

l'Arboç 
La regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament de l’Arboç, amb la col·laboració de l’Associació de Dones Arbocenques, organitzen tot un seguit d’actes la setmana del 7 a l’11 de març per a commemorar el Dia Internacional de la Dona 2016

Imatge: Cartell dels actes del Dia de la Dona (Autor: Aj. de L’Arboç)

La regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament de l’Arboç, amb la col·laboració de l’Associació de Dones Arbocenques, organitzen tot un seguit d’actes la setmana del 7 a l’11 de març per a commemorar el Dia Internacional de la Dona 2016. Amb l’objectiu d’aplegar el màxim nombre de dones de l’Arboç i comarca, l’Ajuntament de l’Arboç articula tota una proposta d’actes commemoratius que es perllonguen al llarg de la setmana del 7 a l’11 de març.

Dilluns 7 de març a les 6 de la tarda, al local Arbosense, totes aquelles persones que ho desitgin podran participar en la confecció de banderoles amb frases reinvindicatives que seran penjades al carrer Major.

Dimarts 8 de març, a dos quarts de 6 de la tarda, l’Auditori Municipal acollirà l’activitat “Fem un café amb l’Amèlia Guardià”, que explicarà les seves vivències en els seus 104 anys de vida. En acabar l’acte es procedirà a la lectura el manifest, que llegirà l’arbocenca Montserrat Ventura.

Dimecres 9 de març, a dos quarts de 6 de la tarda a l’Auditori Municipal, es realitzarà l’activitat “Actitud en femení, coaching i formació”, una xerrada per afrontar la vida en un estat de progrés i benestar, a càrrec de Maribel Zabal

Dijous 10 de març, a dos quarts de 6 de la tarda, a l’Auditori Municipal, es realitzarà un “Taller de mandales”, a càrrec de Rosa Medina, on s’aportaran consells i tècniques per estimular la creativitat i aprendre a desenvolupar una ment pacífica i harmoniosa.

Divendres 11 de març a les 7 de la tarda, al local Arbosense es realitzarà un Concurs de Tapes “pintxos i montaditos”, on cadascú portarà la seva proposta culinària. Tot seguit, els assistent aniran al local El Centre a veure l’obra de teatre “El sexe nostre de cada dia”, a càrrec del grup de teatre La Cumprativa. En concloure l’obra de teatre tothom podrà tornar a l’Arbosense a degustar els pintxos i montaditos i a sopar. La jornada de divendres conclourà al local El Centre amb un sopar i ball amenitzat per showman local Rufino.

Per apuntar-se a les activitats cal adreçar-se al Punt d’Informació Juvenil, situat al carrer Major 37 de l’Arboç. El preu del paquet de totes les activitats és de 5 euros per les persones empadronades a L’Arboç, i de 10 euros per les persones no empadronades al poble.