Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Notícies
  • L’Arboį es prepara per la Cursa Solidāria contra el cāncer del mes d’octubre
Notícia

L’Arboį es prepara per la Cursa Solidāria contra el cāncer del mes d’octubre

l'Arboç 
L’Ajuntament de l’Arboį organitza una cursa solidāria a favor de la lluita contra el cāncer el proper diumenge 2 d’octubre de 2016. La cursa tindrā lloc en un circuīt urbā i hi haurā 4 modalitats: una cursa de 10 km, una de 5 km, una marxa a peu 4 km i una cursa infantil

Imatge: Cartell promocional de la 1a Cursa solidāria contra el cāncer de l’Arboį

L’Ajuntament de l’Arboį organitza una cursa solidāria a favor de la lluita contra el cāncer el proper diumenge 2 d’octubre de 2016. La cursa tindrā lloc en un circuīt urbā i hi haurā 4 modalitats: una cursa de 10 km, una de 5 km, una marxa a peu 4 km i una cursa infantil.

El preu de la inscripciķ fins el 31 d’agost serā de 12 euros per la cursa de 10 km, de 10 euros per la cursa de 5 km i de 8 euros per la marxa a peu. La cursa infantil serā gratuīta. Del 31 d’agost fins el 26 de setembre el preu de la inscripciķ pujarā 1 euro per modalitat. Del preu de la inscripciķ l’Ajuntament realitzarā un donatiu de 2 euros de la marxa i 3 euros de les curses a la “Fundaciķn Más que Ideas” de lluita contra el cāncer. Tots els participants rebran com a obsequi una bossa amb samarreta tčcnica, fruita i beguda.

Les inscripcions es poden realitzar a la plana web www.athleticevents.net o presencialment al Punt d’Informaciķ Juvenil de la Casa de Cultura. Aquest proper diumenge 22 de maig se sortejaran 3 inscripcions gratuītes entre els participants a la 3a Cursa de Muntanya de l’Arboį.

Aquesta és una iniciativa de la regidoria d’Esports, Joventut i Lleure de l’Ajuntament de l’Arboį, amb la colˇlaboraciķ de L’Arboį es Mou i Club Esportiu l’Arboį.