Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Notícies
  • L’Ajuntament de l’Arboç crea una borsa de voluntariat
Notícia

L’Ajuntament de l’Arboç crea una borsa de voluntariat

l'Arboç 
L’objectiu principal del projecte “Voluntaris per l’Arboç” és el de crear una borsa de voluntaris amb la finalitat de dur a terme activitats d’interès general i de caire sociocultural a la vila

Imatge: Cartell promocional del Projecte “Voluntaris per l’Arboç” (Font: Aj. Arboç)

L’Ajuntament de l’Arboç vol promoure un projecte de voluntariat a la població. L’objectiu principal del projecte “Voluntaris per l’Arboç” és el de crear una borsa de voluntaris amb la finalitat de dur a terme activitats d’interès general i de caire sociocultural a la vila.

Totes aquelles persones amb esperit solidari i ganes de contribuir a millorar l’Arboç a través de la seva participació com a voluntari/a en activitats per a totes les edats, poden inscriure’s presencialment al projecte “Voluntaris per l’Arboç” a l’Oficina del Nucli Antic, al primer pis de la Casa de Cultura, o bé trucar al 977 16 71 79, o bé enviant un correu electrònic a voluntariatarboc@gmail.com.

Aquest és un projecte organitzat per l’Ajuntament de l’Arboç, la Generalitat de Catalunya, i el Ministerio de Empleo i Seguridad Social, i subvencionat a través Servei d’Ocupació de Catalunya dins els Projecte Treball als Barris.

Cartell campanya voluntariat  (PDF)