Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Notícies
  • L’Ajuntament de Arboį instalˇlarā un segon semāfor a la N-340
Notícia

L’Ajuntament de Arboį instalˇlarā un segon semāfor a la N-340

l'Arboç 
L’Ajuntament de l’Arboį va cursar el passat mes d’agost la corresponent peticiķ al Ministerio de Fomento, instituciķ titular de la via, per poder instalˇlar aquest important element de seguretat viāria

Imatge: Manifestaciķ reivindicativa duta a terme a l’Arboį el passat 29 de novembre de 2015 (Font. J. Ribas)

L’Ajuntament de l’Arboį instalˇlarā un segon semāfor a la carretera Nacional 340, concretament a la cruīlla dels carrers Roca i Paré Ferran amb la carretera, on actualment hi ha un pas de vianants. L’Ajuntament de l’Arboį va cursar el passat mes d’agost la corresponent peticiķ al Ministerio de Fomento, instituciķ titular de la via, per poder instalˇlar aquest important element de seguretat viāria.

Després d’haver obtingut recentment el permís i l’autoritzaciķ per part del Ministerio de Fomento, abans que acabi l’any estā prevista la instalˇlaciķ del mencionat semāfor, que funcionarā coordinadament amb el semāfor ja existent davant la Comissaria de la Policia Local.

L’Arboį és un dels punts més sensibles de la N-340, ja que és l’únic tram que queda a la província de Tarragona que transcorre per un nucli urbā, amb els sorolls, contaminaciķ, perillositat, densitat de trāfic i reiterades queixes veīnals que aquesta realitat genera.

Per l’Ajuntament de l’Arboį és una prioritat garantir la seguretat viāria de la poblaciķ, i aquesta acciķ d’instalˇlar un segon semāfor a la N-340 es ve a sumar a altres accions dutes a terme des de l’inici de la legislatura en aquesta mateixa direcciķ. Tanmateix, l’Ajuntament de l’Arboį estā adherit i és un membre molt actiu del denominat Pacte de Berā, que reuneix a 9 municipis per reivindicar i exigir solucions a la problemātica de la N-340.