Ajuntament de l'Arboç

Notícia

Fira de Santa Llúcia 2016

l'Arboç 

L´Arboç rep amb els braços oberts la Fira de Santa Llúcia. Una Fira amb més de 800 anys d´història que ens anuncia que el Nadal és ja molt a prop.

Com sabeu, la Fira és potser l´acte festiu que, des de l´Ajuntament, es prepara amb més il-lusió i més dedicació. Malgrat les dificultats de tot tipus que sempre sorgeixen, la gran feina de tots, especialment dels voluntaris, fa possible que la nostra Fira hagi esdevingut un referent i un aparador de l´Arboç arreu.

El mercat nadalenc i d´artesania sempre ha estat un dels actes més importants i amb més impacte de la Fira, i enguany us presentem un decorat recinte firal ampliat amb el carrer Hospital i el parc de Santa Llúcia, i amb una rambla Gener més plena que mai, tant de parades com d´activitats infantils.

La Plantada i Exhibició de Puntaires de Catalunya és, potser, l´acte més concorregut de la Fira i, amb els seus més de 4.000 metres quadrats, també és dels més espectaculars i fotografiats diumenge. Puntaires vingudes de tots els racons de Catalunya, el País Valencià i Aragó honoren la vila de l´Arboç amb la seva presència en un dia tan especial per a totes les arbocenques i arbocencs. Un dia que tindrà el seu punt més àlgid amb el lliurament de premis del VI Concurs Nacional de Punta al Coixí de Catalunya.

Agraeixo l´esforç de totes les persones que col-laboren d´una o altra manera amb la Fira i que aporten el seu granet d´arena en l´organització d´un esdeveniment tan nostrat.

Us emplaço a viure amb civisme i orgull la Fira de Santa Llúcia de l´Arboç 2016.

Que tingueu molt bona Fira!

I també aprofito l´ocasió per desitjar-vos bones festes i un bon any!

Programa de la Fira (PDF)